Marineeritud küüslauk

Marineeritud küüslauk

Marineeritud Eesti küüslaugud on maitsvad suupisted või nautimiseks toidu kõrvale (retsepti allikas: Santa Maria).

Marineeritud küüslauk

Koostisosad:

Toorained:

8 keskmist küüslauku

4 tl mustasõstralehti  


Marinaad
:
8 dl vett
4 spl suhkrut
1 tl meresoola
4 spl õunaäädikat
4 tl roseé pipart
12 tera vürtsi

Valmistamine:

Keeda tooraine komponentidest marinaad.
Puhasta küüslaugud ja tõsta puhastatud küüslauguküüned umbeks minutiks keevasse marinaadi.
Seejärel tõsta küüslauguküüned puhastesse umbes 200 ml purkidesse (umbes 4 purki tuleb), lisa pestud ja kuivaks kuivatatud mustsõstralehed, vala peale marinaad ning sule purk õhukindlalt.

Shopping Cart