Garlumami 120g

12,00 

Garlumami muudab meie maitsemeeli

Garlumami käivitab maitsete revolutsiooni – siidine ja rikkalik küüslaugu maitse, mis muudab igapäevased toidud unustamatuteks kulinaarseteks retkedeks. See toob esile sinu koostisosade peened nüansid, lisades igale roale sügavust, tasakaalu ja elegantsi.

Umami ja küüslaugu harmooniline kooslus annab uue tähenduse sellele, kuidas toit maitseb. Garlumami muudab head koostisosad veelgi paremaks.

Kategooria: Silt: Bränd:

Kirjeldus

Kasutage seda leival, viimase lihvina taldrikul või lisage oma lemmiktoidule – mõnikord piisab vaid ühest lusikatäiest kogu roa muutmiseks.
Lihtne viis muuta toit erakordselt maitsvaks.

Koostisosad: rapsiõli, küüslauk, happesuse regulaator (äädikhape), suhkur, aroom, sool.

Kasutamine:
Lisa veidi luksust liha-, kala- ja köögiviljaroogadele, pastale või ahjus küpsetatud toitudele. Määri leivale, sega kastmetesse või serveeri dipina suupistelaual.

Toiteväärtus 100 g kohta:
Energia 697 kcal / 2945 kJ
Rasvad 72,2 g, sh küllastunud rasvhappeid 10,3 g
Sool 1,2 g
Süsivesikud 11 g, sh suhkruid 7,9 g
Valgud 0,8 g

Säilitamine: Hoida jahedas ja kuivas kohas. Pärast avamist hoida külmikus.

Toote päritolu: Eesti

Garlumami toob maitse esile

Väga rikkaliku maitsega küüslaugu mousse Garlumami on nii kodukokkade kui ka professionaalsete kokkade lemmik – toode, mis toob igast koostisosast välja parima. Garlumami sulandub sujuvalt igasse rooga, täiustades elemente, mis muidu võiksid jääda märkamatuks. Selle kasutusvõimalused on peaaegu lõputud: määri leivale, sega pastasse, sobita liha, kala või köögiviljadega või kasuta taldrikul viimase lihvina. Garlumami, mida on kõige parem nautida ilma kuumutamata, täiustab iga rooga oma rikkaliku maitsega.

Garlumami on salajane supervõime, mida iga köök väärib.